Sunday, January 12, 2014

Intel CES Fashion Wearable / Intel CES Giyilebilir Teknoloji


Intel is tapping into smart clothing &apparel trend with its latest partnership with Barneys New York, the Council of Fashion Designers of America and Opening Ceremony. The project aims to add fashion to wearable technology and also inspire cooperation between the fashion and technology fields.

CES 2014 & ShiftDelete.Net ile Söyleşim

Friday, January 3, 2014

Nicole Restaurant

Nicole, Paris'te eğitim görmüş ve Michelin yıldızlı restoranlarda çalışmış şefler Kaan Sakarya ve Aylin Yazıcıoğlu Sakarya'nın İstanbul'daki yeni adresi. Yerli ve taze malzemelerden oluşan mevsimsel menüleri, şato tarzı şaraplara ağırlık veren kavı ve deneyimli servis ekibi ile rafine damaklara hitap eden bir butik restoran. Tomtom Suites'in İtalyan Konsolosluğu bahçesi ve ardında Adalar'a kadar uzanan eski İstanbul manzarasına sahip terasında yer alan restoran, adını Fransisken rahibelerinin hastalara şifa dağıttığı  tarihi binanın yöneticisi Agnès Marthe Nicole'den alıyor. Daha fazla bilgi icin buraya tıklayınız.

Thursday, January 2, 2014

Solution Bank / Çözüm Kumbarası


I am very excited to share with you the launch of the most inspiring social innovation project to date in Turkey! Intel’s Turkey team, together with Ashoka, Endeavor and Galata Business Angels, has created an all-in-one tool that will act as a platform for young entrepreneurs to create and launch projects aiming to solve basic problems faced by the people of Turkey. Imagine young people getting together and developing new solutions for problems faced in areas like education, health, environment, etc. How exciting!

Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz farklı projelerle yıllardır gençlerin, kadinlarin eğitimine ve gelişimine katkıda bulunuyoruz. Bu calismalarimizin en yenisi Çözüm Kumbarası. Ashoka, Endeavor ve Galata İş Melekleri (GBA) işbirliği ile genç fikirleri destekleyecegiz. Çözüm Kumbarası, gençlere teknolojiyi kullanarak hayatı kolaylaştıran ve toplumsal fayda yaratan iş çözümleri geliştirme fırsatı sunan bir platform olacak.